Popjunkien

Garden state

Nu har jag äntligen sett Garden State. Det var länge sedan jag tyckte så mycket om en film och jag lääängtar efter att se den igen.

Innan filmen visades trailers för kommande filmer och oftast tycker jag att de är trista, förutsägbara och avslöjar för mycket av filmen. Richard Gere och Jennifer Lopez gemensamma dansfilm är ett exempel från igår, efter att ha sett trailern känns det som att jag kan återge filmen scen efter scen. Ocn nej, den verkade inte särskilt intressant.

Därför var det kul att se en trailer för en film som var helt oemotståndlig. Och då menar jag både trailern och den kommande filmen The Life Aquatic with Steve Zissou. Har googlat mig till att den har svensk premiär i mars.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Garden state

  1. Johanna skriver:

    Dito ”Garden State”, dito dansfilmen! G S känns som en modern ”Mandomsprovet”, en av mina toppfavoriter genom tiderna. Har du sett att Zach Braff har en G S-blogg också? http://www2.foxsearchlight.com/gardenstate/blog/

    Och apropå Aniston / Pitt, det känns ganska fånigt att bry sig om dom, men jag kände också ”åh nej vad synd” när jag läste nyheten.

  2. Wurkney skriver:

    Jag förstår inte vad som var så bra med filmen? Förvisso var mina förväntningar onödigt höga, men filmen gick ju på samma gamla tema: Två konstiga typer träffas, börjar tycka om varandra och gör konstiga saker tillsammans som de naturligaste saker i världen. Stå på något högt och skrika det högsta man kan dog liksom med en viss Leonardo som ansåg sig vara king of the world. Vill inte såga, men…exakt vad var bra med filmen?

Kommentera