Popjunkien

Radio Dept

För att skriva om något roligt så noterar jag att Radio Dept spelas på P3 flera gånger om dagen, efter lite googling hittade jag namnet på singeln (Deliverance) och på den fullängdsskiva som släpps snart (This past week).

Hittade också en recension som bådar gott.

Att höra det speciella Radio Dept-soundet förflyttar mig två år bakåt i tiden, för det var Lesser matters som snurrade i mina öron när jag flyttade till Stockholm i jan/feb 2003. Älskar hur ljud och lukter kan flytta en till en annan period i ett nafs.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Radio Dept

  1. Maija skriver:

    Jag lyssnade på Radio Dept på väg till jobbet i dag! De är Sveriges bästa band. Tyvärr är This past week bara en ep, albumet kommer enligt planerna i oktober… Dit är det alldeles för långt.. Men det som väntar på något gott, I suppose.

Kommentera