Popjunkien

Blocket får och Blocket ger

Vi sålde nästan alla våra möbler på Blocket innan vi flyttade. Bord, sängar, diverse uteleksaker och en hylla, allt gick inom några timmar från att vi lade ut det. Så nu sitter jag här i vårt nyrenoverade, tomma (jo, någorlunda) hem och letar nya möbler att leva i.

En rolig sak med att köpa begagnat är att det är så lätt att fynda saker om man själv letar efter sånt som ingen annan vill ha. När vi renoverade sist för fyra år sedan var jag helt inne på 70-tal, furu och taklampor med frans och det var liksom inget som stod högt i kurs någonstans. Resultatet blev en personlig mix av coola, begagnade fynd för nästan inga pengar alls.

Och när jag nu tröttnat på det mörka och vill ha pastelligt och ljust är det lika kul igen. Just nu har jag en tanke om att ha ett tungt och fulsnyggt gammalt marmorbord i vardagsrummet. Och sådana är så omoderna idag att folk till och med skänker bort dem på Blocket.

(medan ni väntar på bilder på vår nya lya slänger jag in färginspirationsbilden igen. Sitter i vardagsrummet nu och det är nästan exakt i samma nyans som på bilden!)

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Blocket får och Blocket ger

  1. Johanna skriver:

    Kolla in bortskänkes också! Här finns två marmorbord till http://www.bortskankes.se/view.asp?id=18761

Kommentera