Popjunkien

Golv

Jag har bloggat i ca 70 dagar i rad nu, och det har jag inte gjort sedan mitten på nollnolltalet. Det är för det mesta både enkelt och roligt.

Men det är också svårt att skriva dagens blogginlägg om något popjunkigt när allt jag kan tänka på är golv. Golv, golv, golv. Trä, linoleum, gummi, betong. Alla får vara med!

Men vilket ska vi ha i vår lägenhet?

Ber att få återkomma i frågan.

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Golv

 1. Christina skriver:

  Linoleum! Det finns så mycket fint igen! Var för många år sedan i en lägenhet på Gärdet där alla rummen och hallarna hade olika färg på linoleumgolven. Det var fantastiskt fint! Och har etsat sig fast i minnet.

 2. Hanna skriver:

  Jag håller med, skulle precis skriva om Linoleum. Har jobbat en del med Forbo och det finns så mycket fint! Ok för miljön samt hyfsat giftfritt som bonus.

 3. Denna hagga skriver:

  Förstår att det är jiddrigt att komma nya popjunkiga blogginlägg varje dag men oj vad roligt det är att få en dos dagligen! Heja – och golv/flytt/ostbågar/träning är lika kul som dina ”vanliga” topics.

 4. Rebecca (admin) skriver:

  tack Haggy!

  Och tack Hanna och Christina för att ni bekräftar min magkänsla. Vi vill ha linoleumgolv! Även om trägolv hade varit mer långsiktigt och givit mer dyrfinish så är linoleum mer logiskt i en barnlägenhet och till en rimlig kostnad (vi ska lägga 50 kvm). Plus att det blir väldigt likt originalgolvet från 1964!

Kommentera