Popjunkien

Sortera

Idag skäms jag över de mängder saker jag konsumerar och lägger på hög. Flyttpackningen sätter verkligen ljuset på den ohållbara livsstil vi är en del av. Jag tror i och för sig att vi har förhållandevis lite saker för att vara en barnfamilj. Men jag konstaterar att det som göms i en spontan liten Gina Tricot-kasse kommer fram när man ska flyttpacka.

Igår rensade jag i badrummet. Det tog två timmar. Två! Men då gick jag också igenom tio års lådor med saker som kan vara ”bra att ha”. Som krämer, tester, nagellack, stickers, pins, 7 olika sorters motivplåster, gamla mascaror, nya mascaror, nagelfilar, mensskydd, hårsnoddar, hårspännen, kammar, inte mindre än 5 olika medel för lusbehandling. Jag tror jag hittade fyra burkar av någon sorts hårprodukt som ser ut som vaniljkräm men inte är balsam och inte schampo. Jag vet inte vad de är till för eftersom jag inte ens öppnat dem.

Och så alla smycken då. Mycket slängde jag. Resten lade jag ner i de här fina Muji-boxarna.

I nya lägenheten blir det nolltolerans på billiga accessoarer och produkter jag inte behöver.

Känns så skönt med nystart i ny lägenhet med rensade lådor och rensat sinne.

*fångar dagen*
*börjar inreda enligt feng shui*

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera