Popjunkien

Happy ostbågens dag allihopa!

Jag överlade ändå med mig själv en stund innan jag skrev det här inlägget. Jag har skrivit lite VÄL mycket om ostsnacks på senare tid och på Instagram var det till och med någon som kallade det för Popjunkiens kampanj, haha. Nej, jag är inte köpt, bara otroligt förtjust i ostbågar. Som minnesgoda läsare vet har jag skrivit om detta i alla år som jag haft den här bloggen.

Så självklart firar vi ostbågens dag även på Popjunkien!

Det är OLW som tagit hit den men jag tycker att Estrella också får vara med och festa. De har ju ändå den just nu godaste bågen i sitt sortiment.

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Happy ostbågens dag allihopa!

  1. Jenny skriver:

    Jag tänker ju alltid på dig när jag ser ostbågar. Och varmkorv förstås!

  2. Rebecca (admin) skriver:

    haha, och du då. En riktigt go’ kanelbölle(n) :)

Kommentera