Popjunkien

Värvet med Carin Rodebjer

Det har släppts 51 avsnitt av Värvet och jag har lyssnat på alla utom två.

Till de bästa hör gårdagens avsnitt med Carin Rodebjer. Dels väldigt energigivande och positivt (älskar bonnungar + devisen allt är möjligt!), dels dränerande och gråta-i-kollektivtrafiken-sorgligt när hon berättar om sorgen efter sin syster. Något hon även berättat om i den här DN-intervjun.

Jag går sönder bara av tanken på att mista mina syskon! Så nu måste jag logga ut och ringa dem vart och ett.

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Värvet med Carin Rodebjer

 1. Jenny skriver:

  Blir himla nyfiken på vilka två du inte lyssnat på och varför.

 2. Rebecca (admin) skriver:

  Jag var lite dumärlig, kunde ha låtsats att jag lyssnat på alla men när jag dubbelkollade listan såg jag att jag inte hade det.

  Ej lyssnat på: Musikhjälpen-specialen och #23 Henrik Rydström.

  Båda av samma anledning: inte det minsta nyfiken på intervjuobjekten.

 3. Wibjörn skriver:

  Jag har lyssnat på alla avsnitt hittills (okej, bara halva Musikhjälpen-specialen, tråkig gäst) utom detta, och jag hade nog kanske hoppat över det eftersom mode inte kanske är mitt främsta intresse – om det inte vore för denna bloggpost. Tack!

 4. LITE sen på bollen här, men ÄR det inte de man inte känner till (eller kanske ogillar) som är mest spännande?

  Part i målet men jag ÄLSKADE Musikhjälpen-avsnittet!

Kommentera