Popjunkien

Kalla mig kartkvinnan

Idag var jag en övermodig mamma som tog med mig två trötta och sura barn på en kollektivtrafiksutflykt i Söderort. Målet var att hämta upp min senaste karta hos Koffertmannen. Vilket var ett mycket intressant slutmål. Men vägen dit ALLTSÅ. Jag har nog blundat inför det faktum att en sjuåring och en treåring inte låter sig manipuleras runt i stan på samma sätt som tidigare.

Hur som helst. Vi fick oss en liten demo av alla kartor och det var verkligen en liten guldgruva. Rullkartor och skolplanscher som man minns dem från skolan (hey, jag gick ändå i Sveriges första folkskola när jag var liten). Geografi, djur, natur i massor. Rekommenderar verkligen en titt!

Nu: vaniljsemlor och kaffe framför Mello. Och nedräkning till morgondagens välförtjänta egentid.

#blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Kalla mig kartkvinnan

  1. Johanna skriver:

    Men å vad fint. Jag hade ÄLSKAT det där stället.

Kommentera