Popjunkien

Jag kom inte på något annat att skriva om, så här kommer ett inlägg om potatisgratäng

Varje gång jag lagar potatisgratäng, som nu ikväll, så tänker jag på alla år jag famlade i mörker kring bästa receptet. I många år gjorde jag alldeles för blaskiga gratänger för att jag inte visste det enkla lilla knepet att förkoka alltihop så att stärkelsen löser ut.

Men sedan jag snubblade över receptet på (Mat)-Tinas potatisgratäng äter vi alltid himmelskt goda gratänger här hemma. Om jag fick välja bara tre rätter att äta resten av mitt liv, skulle den här potatisgratängen definitivt vara en av dem.

Sådär, det var ett inlägg om potatisgratäng, så här 21 dagar in i #blogg100

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Jag kom inte på något annat att skriva om, så här kommer ett inlägg om potatisgratäng

  1. Lisa skriver:

    Gud, ja, denna magiska potatisgratäng. Ljuger inte ens lite när jag säger att det där receptet förändrade mitt liv. Bye bye blask! Hello krämig perfekt gratäng!

    Bra grej att blogga om.

Kommentera