Popjunkien

New York!

På lördag åker jag till New York för första gången på nästan sex år. Om man inte varit där på länge, och har ganska lite fritid över. Vad rekommenderar ni att man hittar på då? Jag ska bo i Soho.

Jag vill:
Strosa omkring och njuta av staden
Shoppa bara lite (vilket är helt tvärtemot mina tidigare NY-resor då jag shoppat 75% av tiden).
Och om jag shoppar, främst köpa sneakers, träningskläder (!) och leksaker
Och kanske träna lite också, förstås
Och fixa naglarna, FÖRSTÅS

Berätta för mig!

Tack, kram.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till New York!

 1. Evelina skriver:

  Har du besökt Chassidernas kvarter i Williamsburg? Ett måste, framförallt om du dessutom läst Nina Solomins ”Ok, Amen” (eller läs på planet dit). Annars är ju Williamsburg/Bedford Avenue himla trevligt för strosande.

 2. Rebecca (admin) skriver:

  jag har inte läst, men hört så mycket gott om. Kanske blir flygresans läsning rentav! Tack för tips. Jag har faktiskt besökt just de kvarteren tidigare, men som du säger är ju Williamsburg perfekt för strosande, kan mycket väl bli en tur dit igen. Jag har ca 2 dagar på egen hand utanför konferensen jag ska på.

 3. Johanna L skriver:

  Träningskläder: kolla in lululemon som brukar ha skitsnygga grejer för löpning / yoga. http://shop.lululemon.com/home.jsp
  Fanns förra sommaren iaf en butik på Union Square.
  Ja, och så Nike Town uppe vid 50 nånting Street. 51 kanske?

  Gym: det coolaste stället jag sett i fråga om gym är David Barton. Finns på flera ställen i stan, jag spanade på det vid Astor Place eller Chelsea. Har inte testat att gå, men det var sjukt snyggt.
  http://www.davidbartongym.com/

 4. Hanna skriver:

  Spring över Brooklyn Bridge, ta en taxi till Williamsburg, spring över den bron tillbaka.

  Ät på Schillers och Gemma (för kändisspan + mysigt) och frukost på Clinton Street Bakery.

  Slut på tips. Men AVIS!

 5. Josefine skriver:

  Den bästa sportaffären är Paragon Sports, ligger vid Union Square/14th St.

  Gäller det löpning så kan jag VARMT rekommendera JackRabbit, det är lite som löplabbet (man får springa på band och skit och skorna kostar halva priset mot hemma). Finns på 14th St, i Park Slope i Brooklyn och nånstans på Upper East Side. De har kläder, yogagrejer och våtdräkter (jag vet?) också.

  En av mina favoritbarer heter Marie’s Crisis (HUR bra namn?) och ligger i West Village. Det är musikal-singalong och, eh, blandat klientel. Och OM du hinner, och är där, så kan jag också varmt rekommendera Monday Night Bingo (transvestit-bingo), http://lindasimpson.org/events/monday-night-bingo-4-2012-11-12/. Har inte varit på nya stället (de har flyttat) men det är ASKUL.

  Happy travels!

Kommentera