Popjunkien

Rebecca de Ruvo bloggar

Hur härligt är det att Rebecca de Ruvo bloggar?! Som varande nittiotalsjunkie så läser jag och myser åt att hon fortfarande bor i London och är mamma till jättemånga barn.

Vet inte hur många gånger jag hört ”de Ruvo?” när jag presenterat mig. Inte för att vi är lika, inte alls, men eftersom hon länge var den enda kända Rebeccan så var det som att folk automatiskt förknippade mitt förnamn med hennes efternamn.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Rebecca de Ruvo bloggar

 1. Anna skriver:

  Tjohoo! Tack för tips!
  Hälsningar från en London/90-tals nostalgiker
  (Hmm är vi dom där nya gamla rockersen som
  Hängde på Hard rock tidigt 90-tal som
  Klamrar sig fast å vägrar ge upp sin daterade
  stil.. )

 2. Rebecca (admin) skriver:

  alltså NEEEEEEEJ! Men *viskar* tror du kan ha en poäng faktiskt :/

 3. Anna skriver:

  Ooh, är det gamla MTV-tjejen som då var blond? Minns att jag kollade på det då och att hon en gång sa ngt på svenska och jag tyckte att det var jättehäftigt eftersom allt annat var på engelska. Dock att jag inte fattade vad hon sa eftersom jag var helt inställd på engelska. Ja, det var min historia det. Vsg för info.

 4. Nyfiken Alltid skriver:

  Minnen… Gillar att hon skriver att hon bor i ett sagohus. Låter fint på något sätt och passande.

 5. Josefine skriver:

  Åh jag tyckte att hon var så sjukt cool. Jag var ganska liten då så jag fattade väl ca 5% av vad hon sa.

 6. 4everfine skriver:

  Ja, jag fick också alltid höra det!
  Tack för tips, ska genast läsa.

Kommentera