Popjunkien

Familjen Defalurs största fan

Jag har aldrig spelat Sims. Men jag tror att jag skulle tycka väldigt mycket om det.

Det måste vara en anledning till att jag känner mig lite för intresserad av Kaospatrullens bloggande om sina simmar. Nu har hon precis bytt familj, från Monroe till Defalur, och jag hänger lydigt med i turerna via min RSS-läsare.

Egentligen borde väl andras upplevelser av virtuella världar vara lika intressant som att lyssna på folks drömmar, dvs inte alls. Men det är lite som Big Brother på syra, dvs extra kul, över meningar som de här.

”Ingen annan av familjemedlemmarna reagerade över Mangolds tilltag. Hennes mamma dansade obekymrat och gick och lade sig ganska tidigt. Det är bara Puma som är en sådan moralist”

”Nu försöker jag bjuda Manolito, som den bortadopterade sonen heter, på fester och så vidare, men även fast han säger att han ska komma, dyker han inte upp”

”Mangold är för övrigt värsta slackerdottern. Hennes båda trillingbröder jobbar inom musikbranschen och jobbar ganska hårt för att avancera, medan Mangold arbetar med privata “projekt” hela dagarna, som att titta på nya galaxer i sitt teleskop eller måla ganska fula bilder. På vardagskvällarna jobbar hon tre timmar i en bokaffär”

Jag som känt så länge att jag måste skaffa mig en ordentlig hobby. Kanske är det Sims som är grejen?

(tyvärr faller det på att det är digitalt. Jag måste ha ett analogt intresse som inte liknar mitt jobb. Jag har precis börjat sy litegrann igen).

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera