Popjunkien

Lucka 8. Berätta om ett av dina favoritplagg.

Jag har sällan utvalda favoritplagg. Jag jobbar snarare med kollektioner eller seriemönster.

En gång satte jag på mig alla mina leopardmönstrade kläder på en och samma gång. Jag skulle utan problem kunna göra en 2.0 av den där bilden med en helt ny uppsättning leo, med stråk av zebra och tiger. Nuvarande favoriter i just den kategorin är nog den här klänningen och de här tajtsen.

Efter den här hösten är jag redo att köra en ny sorts all in-klädsel. Mönstrad i det jag skulle kalla inkamönster, men som hos åtminstone ASOS kallas för aztec. Aztek och inka – är inte det två helt olika tribes?

Nåväl. Just nu väntar jag på leverans av följande godingar:


Under hösten har den här skalan bjudit på favoriter som (varsågod för hissbilder):

1. Poncho från Zara.
2. Tajts från Monki.

Avslutar med halsduken i samma mönster som tajtsen. Notera akupunkturnålen som sitter i mitt huvud.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera