Popjunkien

Viktig fråga

Jag har alltid gillat Union Jack-mönstrade kläder. I alla fall sådana som använder mönstret på ett sofistikerat sätt och INTE blandar det med en massa grafittidetaljer eller textapplikationer. Minns en klänning som var med i ett studentreportage i morgontidningen i somras. I stället för en vit studentklänning bar en tjej en tunn, nästan nattlinneliknande klänning med ett svagt mönster av den brittiska flaggan. Ursnyggt!

Men sedan den stora stjärnkuddetrenden utvecklades till en allmän flaggkuddetrend har jag känt att det här mönstret håller på att urvattnas. Det började med New England och amerikanska flaggan. Nu går det inte längre att öppna en tidning utan att det trillar ut annonser och mäklarbilder med den brittiska flaggan draperad över chesterfieldsoffor och massiva träsängar.

Min fråga lyder således: är det okej att man som person Med Smak bär brittmönster ändå (som halsduken från ASOS på bilden ovan) eller ska man ligga lågt tills flaggtrenden jobbat sig österut?

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Viktig fråga

 1. Ulrika Good skriver:

  Jag väntar också med spänning på svaret. Är väldigt kluven mellan att gilla/ogilla i denna fråga.

 2. Johanna skriver:

  Nej alltså de här fördömda kuddarna gör det nog tyvärr omöjligt känner jag. (Så hade jag bedömt läget för egen den, men kan hända att du är såpass cool att du kommer undan med det!)

 3. Rebecca (admin) skriver:

  mm, jag är JÄTTECOOL :)

  Nej men, det värsta som kan hända är ju att man känner sig snygg i den där halsduken och så möter man någon som bara ”är det Big Brother-casting idag?!”

Kommentera