Popjunkien

Riven ost från -96

Det hör inte till vanligheterna att jag läser – eller länkar till – Laila Bagges blogg men jag har fnissat åt det här inlägget i en vecka nu. Så nu kör vi!

Lailas mormor har alltså mat i frysen som legat där sedan 1996. Och jag tycker att Laila är så rolig när hon beskriver vad hon själv hunnit med under de här 15 (!) åren. Som att gifta sig flera gånger, flytta till USA, flytta hem igen osv. Helt enligt min egen Sliding Doors-princip börjar jag själv fundera över vad jag gjort under de åren som Lailas mormor lagrat ost.

En snabbsummering: jag har tagit studenten, bott i kanske femton olika lägenheter, jobbat på säkert tio olika jobb (på hotell, på café, i skoaffär, på kontor, som personlig assistent, på pr-byrå, på tv-kanal, på kommunikationsbyrå), påbörjat två utbildningar (Internationell marknadsföring och Informations- och PR-programmet) och avslutat en, bott i fyra städer (Eskilstuna, London, Sundsvall, Stockholm), gift mig och fött två barn.

Och hela den här tiden har den där osten gonat sig i en frysbox i Småland. Fantastiskt!

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera