Popjunkien

LCHF-junkien

Funderar på om jag ska skriva ett inlägg om min nyfrälsning. Jag har nämligen också blivit väldigt förtjust i LCHF. Inte för att jag måste banta, för det behöver jag inte, men för att jag vill ha en jämnare blodsockernivå. Och det inbillar jag mig att jag redan fått.

(Att jag sen gått ner flera kilo redan är ju en ren bonus).

Kanske återkommer i frågan. Men tills vidare nöjer jag mig med att konstatera att jag känner mig som Alex Schulman när jag äter ost och korv till middag. Lånar en bild från hans blogg för att illustrera läget:

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till LCHF-junkien

 1. Emma skriver:

  Ja! Skriv mer om det, snälla.

 2. Rebecca (admin) skriver:

  deal!

 3. Cecilia skriver:

  Älskar LCHF. Fast jag fokar mer på no carb-biten än fettbiten, men det är så himla grymt. Önskar att jag vetat när jag var 20 så man sluppit irritera sig på de där 3-4 extrakilona i cirka 10 år.

 4. Doris och Rita skriver:

  Jämnare blodsocker är guld värt. Sen att man får äta allt det gottiga på snackstallriken och slipper de tråkiga kexen är bara ett plus.

Kommentera