Popjunkien

Vintageshorts från Adidas

korts

När jag var i Berlin spontanköpte jag ett par gamla glansiga Adidas-shorts. Sådana som var populära på sent 80-tal och fanns i en mängd kontrasterande färger. Mina är mörkblå med vita ränder. Grejen är att jag aldrig provade dem ordentligt, jag drog bara på dem utanpå mina jeans och tyckte de verkade okej och slog till.

Under pågående resa har de blivit min uniform. Särskilt med tanke på att vi varit extremt casual hittills – alltid redo att klättra in i minibussen liksom.

Men så såg jag mig själv i en spegel häromdagen och bara ”eh?”. Kollade på storlekslappen: XL. Hur coola de än är kan jag inte förneka att de är jätteförstora.

Så jag har nu skänkt dem till min man. Och planerar inköp av ett par nya när jag hälsar på familjen Ögren-Åberg i vår.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera