Popjunkien

Jobbar hemma idag

vårt bord

Jag bor så nära jobbet att det oftast är mer effektivt att dra till kontoret än att jobba hemifrån. Jag älskar vår lägenhet men i den öppna planlösningen är det svårt att kunna fokusera när resten av familjen är hemma. Därför har jag hellre med mig lilla barnet på jobbet.

Men nu gör jag ändå det på förmiddagen idag: jobbar hemma. Skriver planer, redovisar kvitton, gör långa överlämningsdokument. Knapprar på en Facebook-sida och stänger in mig i sovrummet för att ringa kunder.

Detta vid ett bord som är betydligt stökigare än på bilden ovan. Jag blickar just nu ut över två Kalle Anka-pockets, en Bamse-tidning, en frukosttallrik, en opepp bebis, en pepp 4-åring, en sista skiva bröd i en öppen påse, en tandkrämstub, morgontidningen jag ännu inte hunnit läsa, julklappspapper, ett par lila raggsockor och två rullar hushållspapper.

Ungefär som mitt skrivbord på jobbet, med andra ord.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera