Popjunkien

Idol 2010: Linda = Popstars-Linda

Jag har tyckt det varit något bekant över Linda Eriksson som är med i Idol 2010-uttagningarna. Först ikväll kom jag på det. Det är ju Linda från Popstars och Supernatural (senare Caught Up)!

Sen sist verkar hon ha testat både en och hundra olika vägar fram till en musikkarriär. Bland annat det tveksamma artistefternamnet Maxx och den tveksamt textsatta singeln ”I need to be naked with you”. En låt som Madonna tydligen ska ha nobbat. Gissa varför?

Nu hoppas jag hon får chansen att gå lite längre den här gången. Hon är definitivt en av de intressantaste hittills.

Och så vet vi ju att hon kan rappa också, höll jag på att skriva.

(Vad tycker jag annars om årets säsong? Mja, har rätt svårt för den där Erik Grönwall-effekten där alla sjunger så jäkla HÖGT. Kan hända att det blir årets störmoment).

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till Idol 2010: Linda = Popstars-Linda

 1. Josefine skriver:

  Tänk vad fräscht det kändes när det kom, det där programmet/konceptet (hette det Popstars?). De liksom bara satte ihop ett band och man kunde heja på sin favorit och sen övade de liksom in en RIKTIG LÅT! Eh nåja…

 2. Katta Kvack skriver:

  Det pratade hon och Jidhe om när hon dök upp på audtionturnén juuu ;)

 3. Line skriver:

  Tack!!! Jag som tyckte hon kändes så himla bekant, men kunde inte placera henne…. Nu behöver jag inte fundera mer på det :)
  Hon är bra!

 4. Rebecca (admin) skriver:

  Katta, det hade jag missat tyvärr! Intressant att hon hann byta efternamn än en gång efter uttagningarna, hon har testat både Eriksson, Maxx och nya Varg nu. Inte lätt att ha ett vanligt namn i showbiz.

  (därmed inte sagt att jag inte sympatiserar, hey, jag är född Carlsson)

 5. Elin skriver:

  Awwww, så himla gulligt och oskyldigt det var på den tiden. Och tänk att det var så viktigt att de skulle DANSA också. Bara för att visa hur SVÅRT det är att vara artist. Och så går de som vinner och gör ett så tafatt försök till dans. Och rap för den delen…; )

 6. Tove skriver:

  ”I feel the need to be naked with you” Ha ha! Vilket jävla bajs.

 7. toms children skriver:

  question here. The governor isn’t trying to kill the database unilaterally, in fact in this one he’s merely suggesting that lawmakers should scrap the law calling for the database.

Kommentera