Popjunkien

Glasögon och linser – en följetong

Visste ni att man får sämre syn av att vara gravid (och amma)? Det gjorde inte jag, varför min synförsämring kom som en CHOCK. Jag ser nu så dåligt att jag måste ha glasögon hela tiden. Vilket är roligt på sitt sätt, för det ÄR ju snyggt med glasögon, men jag har bara ett par bågar i storlek nörd.

Och jag tycker det är trist att se ut på ett och samma sätt oavsett om jag är i lekparken eller om jag är ute på klubb i höga klackar och coola kläder. Jag vill kunna se olika ut även i fejset. Därför ska jag nu ta två steg i min optikkarriär: 1. skaffa ett andra par glasögon och 2. prova ut linser.

På fredag går jag till optikern och ska passa på att lära mig mer om de här gravidrelaterade synproblemen.

Men mer om det kommer ni kunna läsa hos Glasögonstylisten!

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Glasögon och linser – en följetong

  1. clara skriver:

    Hände mig med – men det gick tillbaka (till mitt gamla, också, synfel).
    Min barnmorska sa till mig att vänta ett år efter förlossning med att ändra styrka!

  2. Rebecca (admin) skriver:

    för min del var det fritt fram att ändra nu, tre månader efter graviditeten. Men jag ammar iofs inte, vilket också påverkar synen. Här kan du läsa mer om anledningarna:

    http://amelia.se/glasogonstylisten/2010/09/13/synforandringar-under-graviditeten/

Kommentera