Popjunkien

Gravidkläder – nu kör vi

Underbara Clara är gravid och så fin, så fin, i sin långkjol och då tänkte jag att jag tamejfan ska ta tag i den utlovade miniserien om gravidkläder. Min son är redan två månader gammal men jag ägnar fortfarande två timmar om dagen åt garderobsångest.

Följande ämnen har jag hittills tänkt ta upp. Vill ni läsa om något mer?

Okej, så jag är gravid. Vilka plagg måste jag ha?
Och vilka gravidmodeplagg är förresten helt överflödiga?
Varför övermagemodell är att föredra.
Klart du kan ha klackar fast du är gravid.
En lista över de bästa inköpsställena.
Bröstångest!
Efter tio månader i tajts – vad har man på sig efteråt?

Önska nedan så publicerar jag inläggen i sedvanlig oregelbundenhet. Men de första två inläggen är faktiskt redan skrivna och klara.

(De gamla Grossessan-inläggen finns ju tyvärr inte bevarade, men det flyter ännu omkring lite blandat material på internettet. T ex den här intervjun med mig i Sofis Mode).

Dela: Facebook  Twitter 

9 kommentarer till Gravidkläder – nu kör vi

 1. Petra skriver:

  Vad är grejjen med gravidkläder och militärfärger? Allt jag hittar är svart, vitt eller militärgrönt eller kahkibeiget? Whats the deal? För dom som tycker magen utstrålar sån feminitet att de måste go combat?

  Och varför är i princip de enda mammabyxor som finns breda jeans i olika nyanser av blått eller svarta mysbyxor?

  Hopplöst!

 2. Sara skriver:

  Vad man har på sig efteråt!!! Inget passar ju längre! Och bröstångest lät ju spännande också.

 3. Hanna skriver:

  Om man redan innan känner sig typ svullenhetstjock och lätt skulle kunna se gravid ut (fast man bara är i vecka tio och inte ens vågat berätta det för folk än efter tidigare missfall) om man bara slutade dra in magen – när är det ok att börja med gravidkläder? Alltså, man vill ju inte verka helt mental och gå runt med typ gravidplagg för tidigt.

 4. En annan Petra skriver:

  Hur gör man när man är långbent och gravid? Alla byxor jag hittat hittills är för korta.

 5. Rebecca (admin) skriver:

  heja, mera mera!

  Jag börjar publicera nu, så kan jag återkomma till mina förslag på era frågor under tiden <3

 6. Katharina skriver:

  Åh så bra! Äntligen!
  Det här med ytterkläder. Mitt i smällkalla vintern till exempel. Finns det några genvägar? Finns det några vägar alls?

 7. Rebecca (admin) skriver:

  hej kompisar, jag ska svara på det här i nästnästa inlägg om gravidkläder. Stay tuned!

 8. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 9. Oscar Sigge skriver:

  Jag är intresserad av alla ämnen.

Kommentera