Popjunkien

The Runaway, Daniel och jag

Oj vad det är roligt att skoja med andras dåliga musiksmak. Daniel och Victoria önskar Roxette på kronprinsessbröllopet?! Reinfeldt gillar Da Buzz enligt Svd:s spotifyundersökning! Hahaha kolla på dem som är sämre än alla som faktiskt har God Smak.

Eller? Personligen är jag inte så intresserad av det där. Låt folk gilla vad de vill. Plus att jag föredrar ett ärligt svarat Da Buzz framför inkvoterat ängsliga svar som Marit Bergman (Ohly i en tidigare intervju som fastnat hos mig pga just ängsligheten).

Med detta sagt ska jag uttrycka en uppriktig glädje över att Daniel Westling och jag har samma favoritlåt med Carola. Enligt uppgifter i media önskade han särskilt The Runaway! Framfördes av Carola herself på bröllopsefterfesten.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till The Runaway, Daniel och jag

 1. annalin skriver:

  Tror att det var TRE av politikerna i låtlisteartikeln som hade med Marit Bergman! Men de tror nog att ”This is the year” är en pepplåt för att få styra riket!

  Hoppas att Carola gjorde lika fina MOVES på bröllopsfesten som i videon. It’s a shame att det blev bortklippt (eller bara inte filmat.)

 2. Rebecca (admin) skriver:

  mm, jag hade också velat höra den i nutida version. Även om en del av charmen med den låten är just det oförstörda och banala, hela bröderna Gibb-satsningen, och nostalgin!

  Jag lyssnade på den på vinyl hemma hos min klasskompis på åttiotalet, sen har jag nästan aldrig hört den igen förrän den (äntligen) dök upp online för några år sedan. När jag skrev om den sist (2006) var den URSVÅR att hitta.

 3. Elin skriver:

  Min Carola-favvo också! Den är jättebra ju :)

 4. Mari skriver:

  Haha vilket fantastiskt intro på en musikvideo!

 5. 4everfine skriver:

  Det är tveklöst hennes bästa låt!

 6. anna skriver:

  Oooo detta hade jag missat! min absoluta favorit ocksa ju!!

Kommentera