Popjunkien

Fredag 4 juni

Idag ”jobbar jag min sista dag”.

Det betyder egentligen mest att bebisen är färdigbakad och kan komma typ när som helst, men så mycket som det är att göra just nu kommer jag fortsätta jobba litegrann. Med den stora skillnaden att jobbet utförs med datorn i knät hemma på vår (nypimpade!) balkong.

Rätt sweet det med.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Fredag 4 juni

 1. Maija skriver:

  Jag vill se bilder på balkongen! Behöver inspiration till våran soliga fyrkant.

 2. Rebecca (admin) skriver:

  jag vågar lova en bild snart, jag är så in i bomben stolt över förvandlingen från kal soptipp => mysrum med innekänsla.

  Sätter upp gardiner idag, och snart kommer det nog en lampa. Sen fotar jag!

 3. Aino skriver:

  Ja tack…gärna en bild…

 4. Kajen skriver:

  Balkongpimpning är tydligen det hetaste heta just nu. Jag fixade sånt där trägolv igår. Plus en soffa (!). Nu fattas bara nån form av vindskydd/insynsskydd så är jag all set för sommarmys. Först San Francisco dock. :)

 5. clara skriver:

  Weeee vad spännande!

Kommentera