Popjunkien

Dagens antiklimax

I morse körde Tilde de Paula gissningslek med tittarna inför den hemliga gäst som skulle dyka upp tio över elva. Vi uppmanades gissa – vem tror ni att dagens hemliga gäst är?

Någon tidigare gäst gissade Lady Gaga, en annan Kofi Annan, några tittare mejlade in och gissade på olika fotografer. Jag minns att någon nämnde Jens Assur.

När så den hemliga gästen till slut klev in i studion kunde man nästan höra den besvikna sucken från hela landets söndagssega befolkning. Den hemliga gästen var inte Lady Gaga eller ens en svensk motsvarighet. Det var.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Dagens antiklimax

  1. Hanna skriver:

    Det är ändå ett bra sätt för redaktionen att kunna bjuda in jaha-gäster och ändå få tittarna att både engagera sig och bli förväntansfulla. Hade man annonserat vid programmets början ”…och senare kommer Sofia Wistam hit!”, så hade kanske inte tittarsiffrorna direkt rusat, men nu när det är en HEMLIG gäst så hänger folk kvar, och vill veta om de har gissat rätt. Som På spåret, fast utan åksjuka. Och inte lika underhållande…

  2. Rebecca (admin) skriver:

    jo DET är ju otroligt smart av dem faktiskt, men det blev så påtagligt platt tittarupplevelse när det bara var Wistam. Samma pinsamhet i söndags när gästen ”bara” var Stefan Sauk och Tilde hade gissat på någon annan :)

Kommentera