Popjunkien

Bebi-sommaren 2010

Soundtracket till det jag brukar kalla bloggsommaren 2005 var Robyns ”Robyn”. Vilket också råkar sammanfalla med iPod-sommaren 2005 eftersom det var däromkring jag köpte min första iPod och därmed lyssnade på musik dygnet runt. Det gör jag inte längre, sorgligt nog.

Den här sommaren kommer nog heta bla bla-sommaren 2010 (efter mitt önskenamn till lillebror). Nog för att jag inte brukar kategorisera mig enbart utifrån föräldraegenskaperna men någonstans får jag ju inse att bebisen kan komma så sent som 15 juli, dvs när halva sommaren redan gått. Och det är nog troligt att det kan bli ännu en Robyn-tonsatt sommar, om än i lite mindre intensiv skala än sist.

Det var först med den här läckta låten jag arbetade upp ens lite entusiasm för nya skivan. Har tyckt de två andra singlarna varit tråkiga och blev lite smått avskräckt efter osympatiska Dom kallar oss artister. Men den här är perfekt!

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera