Popjunkien

Ledsen + shopping = glad

Jag är nån sorts krasslig och det blir bara sämre och sämre för varje dag, inte bättre. Men marginellt bättre mådde jag faktiskt när jag nätshoppade loss i helgen. Jag är verkligen nidbilden av någon som mår bra av retail therapy. Även om jag är ledsen eller sjuk blir jag alltid glad av en sväng på stan.

Vad jag köpte i helgen berättar jag först när grejerna kommer och om de är fina. Det ingår nämligen också i mitt shoppingbeteende att köpa massor med saker som jag sedan lämnar tillbaka.

Men det jag vill använda det här inlägget till är att påminna er om att alltid googla efter rabattkoder innan ni köper något. Jag hittade en 20%-are på ASOS och en 50%are på Ellos (!).

Rabattkod brukar vara helt ok uppdaterad på koder som funkar, men jag har bara testat olika shoppingrabatter och erbjudanden för tidningsprenumerationer.

(men egentligen är väl koderna mest spel inför ens egna gallerier. Jag tänkte sweet när jag tjänade 300 kronor på ASOS-beställningen och gick genast tillbaka in i shopen och beställde fler grejer. Slutnotan dyrare än innan kod).

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Ledsen + shopping = glad

  1. skinnyjo skriver:

    Vad är populärkultur?

  2. Rebecca (admin) skriver:

    i min värld: shopping t ex! I din?

Kommentera