Popjunkien

Köp och sälj barnprylar hos Loppi

Idag pratar jag om lägenhetskärleken och smarta second hand-fynd under vinjetten Veckans loppifamilj hos Loppi.

Loppi är en ny köp- och säljsajt för barnfamiljen. Funkar som andra begagnatsajter med den fina skillnaden att en del av intäkten från annonserna går till välgörande ändamål. Så samtidigt som du tjänar på att köpa billigt och sälja smart, får organisationer som World Childhood Foundation ett bidrag.

Så in och leta fynd! Själv är jag på jakt efter skridskor till Bobo, men ännu har jag inte hittat några i rätt storlek.

Not till mig själv: någon gång ska jag ta lite bilder på lägenheten. Efter ett och ett halvt år är vi ”klara” med inredningen (dvs tills vi hittar ett nytt projekt, t ex balkongen i vår).

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera