Popjunkien

Vi har redan sagt hejdå

Jag var en halsfluss ifrån att gå på släppfesten för första boken och det tog flera år innan jag till slut läste den. Att recensera en vän är svårt men jag kan berätta att jag sträckläste Dannyboy & kärleken och tyckte väldigt mycket om alla popjunkiga referenser i den.

I bloggen har vi fått läsa hur nya boken vuxit fram och häromdagen avslöjades de spännande planerna för lanseringen av ”Vi har redan sagt hejdå”. Ett modernt utgivningsexperiment som dokumenteras i bloggen.

Själv kommer jag garanterat bara läsa den i traditionellt bokformat. Inte minst för att jag vill ha ett livs levande omslagsbevis på att min gamla second hand-kappa numera är känd från litteraturen. Inköpt för kanske sjuttio kronor på Myrorna i Eskilstuna för kanske femton år sedan.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera