Popjunkien

Ett aha om Peter Facinelli

Jag såg ett mycket underhållande New Moon-sjok på E! igår. Både röda mattan-scener från LA-premiären, inblick i karaktärernas klädstil och en hel del intervjuer bakom kameran.

Om detta kan jag säga mycket men det jag tänkt mest på i efterhand var att polletten äntligen trillade ner när det gällde vem som spelar Dr Carlisle Cullen i filmerna. Han känns ju så bekant, men jag har inte lyckats dechiffrera honom under det fulblekta hår som flera av vampyrerna har. De har sådär 90-talsgult hår nästan allihop.

På röda mattan såg jag honom tillsammans med sin fru och det är ju Jennie Garth! Först då kunde jag minnas baklänges att jag sett honom hundra gånger på Celebrity Babies, då i egenskap av pappa till tre tjejer och gift med ”Kelly”.

Nu gäller det en rätt slätstruken person och en av filmens mindre intressanta karaktärer men det är ändå rätt typiskt mig på nåt vis. Att minnas en skådis baserat på vem han är ihop med, inte hans agerande.

Här kan du se alla premiärbilderna. Coolast var Jamie Campbell Bower, Caius i Volturi-klanen, och oväntat snyggast är Jasper (Jackson Rathbone). Jag har aldrig sett honom utan det där förhatliga gulblekta håret.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Ett aha om Peter Facinelli

  1. annalin skriver:

    Jag antar därmed att du redan sett New Moon, eftersom jag inte riktigt fick nåt svar på frågan förra veckan..?

  2. Rebecca (admin) skriver:

    det har jag dessvärre inte. Så lite jobbfri/barnfri tid jag har om kvällarna lär jag inte kunna se den på den här sidan nyår heller :(

  3. Ivana skriver:

    Men där har vi det! Tack snälla för att du redde ut det hela, jag satt under hela första filmen och undrade var jag hade sett människan!

Kommentera