Popjunkien

Marshall är den nye Ross

I min familj älskar vi (fortfarande) How I met your mother. Pågående säsong är jättejätteojämn men ungefär vartannat avsnitt brukar vara okej sevärt. Men som de tidiga guldsäsongerna blir det nog aldrig igen.

En spaning jag har kring HIMYM är att Marshall är för serien vad Ross var för Vänner. Det är meningen att man ska skratta mest åt Barney, vilket man så klart också gör, men seriens underfundigt komiska geni är egentligen Marshall. En känsla som vuxit fram i takt med att man lärt känna karaktären. Samma sak i Vänner. Man förväntas tycka att Joey är den drullcharmige och Chandler den studentikost träffsäkra, men den absolut roligaste personen är ju Ross.

Jason Segel som spelar Marshall är från början känd från Freeks and Geeks och (faktiskt!) CSI. Nuförtiden gör han även bromancefilmer tillsammans med kompisar som Paul Rudd. Det klipp som snurrar just nu är det där han i en personlig låt lämnar ut sitt telefonnummer till fansen av bandet Swell Season. Prova att ringa honom, det funkar!

Det betyder nog att han inte dejtar Chloë Sevigny längre.

Här är ett annat favoritklipp jag har med Segel. Han och Barney (Neil Patrick Harris) kör Confrontation från Les Miserables.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Marshall är den nye Ross

  1. Stina skriver:

    Och jag som alltid tänker att Ted är seriens Ross. Men våra skilda slutsatser kan nog ha att göra med att jag tycker att båda är exakt lika irriterande. Jag gillade inte alls Ross och jag tycker Ted är aptråkig just nu. :)

  2. Anna skriver:

    Jag gillar Barneys självklara rolighet. http://twitter.com/ActuallyNPH

  3. 30-nånting skriver:

    Åh, jag blir alldeles varm i hela kroppen när min man säger att ett nytt avsnitt av HIMYM har kommit. Det är en härligt underfundig serie och jag håller med dig med Marshall, hans julkänsla, konspirationsteorier och förkärlek för rymdvarelser.

Kommentera