Popjunkien

Min nya skivspelare

Jag önskade mig ju en likadan skivspelare som den House har. De där från Sota som kostar typ 30 000. Men jag fick en ännu finare! En restaurerad 70-talsvariant i mörkt trä som matchar resten av rummet perfekt. I love!

Nästan som House - fast finare!

Nästan som House - fast finare!

Ska bara fixa snygga högtalare också, så ska jag köra igång min LP-samling. Jag köpte på mig rätt mycket begagnade skivor under sena tonåren och tidiga 20-åren.

Känner ni igen skåpet förresten? I förra lägenheten såg det ut så här. Efter flytten har vi pimpat det med en träskiva som matchar matbordet och en originaltapet från 70-talet, inhandlad på Tapetskrubben. Inne i skåpet: Xbox, två (?) DVD-spelare och en herrans massa DVD-filmer. TV:n sitter på väggen till vänster (upphängd på världens smartaste gömma-sladdarna-fasad)

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Min nya skivspelare

  1. peder skriver:

    jamen då rekommenderar jag ett par gamla carlson, kanske 0a5. billigt, snyggt och helt okej ljud.

  2. Aino skriver:

    Snyggt…

Kommentera