Popjunkien

Someone New

Om du som jag snokade i skvallertråden på Flashback igår kanske du också nynnar den här låten just nu?

Jag tycker den är så fantastiskt mycket 2002-2003 att jag bums lade till den i min spotifylista Popjunkiens nollnolltal. Grämer mig att jag missade den i nomineringsvändan, så bra passar den tycker jag.

Hittills matchar jag nollnolltalets lista med 5 låtar av 25. Som den hitsgalning jag är tycker jag den hittills är alldeles för smal för att känneteckna ett brett decennium. Ska bli spännande att se låtarna med högre poäng, längre fram.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Someone New

 1. Hanna skriver:

  TACK! Hittade inte fast jag flashbacksnokade som tusan.

 2. Marie skriver:

  Påminner mig om när de spelade på Hultsfred och alla par började tokhångla när den låten kom. Mycket underligt.

 3. e skriver:

  snokade om vad? fattar inget ju…

 4. Rebecca (admin) skriver:

  e: om en artist som misshandlat sin sambo

 5. Rövarmamman skriver:

  Den där låten väcker gamla känslor!

Kommentera