Popjunkien

Kaffevatten

AMO skriver ibland om den värsta möjliga starten på morgonen i en barnfamilj: att mjölken till kaffet är slut.

I morse fick jag testa på en ny variant på den. Jag klev upp med sonen vid 7, slumrade i soffan nån timme och när jag sen skulle brygga kaffe så var vattnet slut. Hela vår gata skulle förbli utan vatten resten av förmiddagen.

Men eftersom en cool brud reder sig själv började jag genast samla slattar: en liten del vatten från gårdagens middagstillbringare, en del vatten från ett halvdrucket Nalle Puh-glas och resten avslagen Ramlösa. Räckte precis till två koppar kaffe och var faktiskt gott. Trodde annars mineralerna i vattnet skulle ge en salt eftersmak.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Kaffevatten

  1. amo skriver:

    Och jag ska frysa in mjölk så att jag aldrig mer behöver vakna upp och inse att mjölken är slut!

  2. Aino skriver:

    Hahaha… bra att inte plocka undan . Låt det stå det kan komma till användning…

Kommentera