Popjunkien

Sourcream & Bearnaise

Jag tror det finns en chipsgud. Hur är det annars möjligt att en så osannolikt sannolik chipssmak har skapats? Jag presenterar: Sourcream & Bearnaise!

Jag ääälskar bearnaisesås. Ska testa dem på veckans fredagsmys.

(Jag hämtar på dagis varje fredag och då går vi på min sons initiativ till ICA och köper snacks på vägen hem. Lördagar är lördagsgodis, fredagar är fredagsmys).

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Sourcream & Bearnaise

 1. Oskar skriver:

  Åh, jag är verkligen nyfiken på den smaken! Men kan det verkligen bli gott?

  Såg skylten på ICA häromdagen, men hittade inga påsar. Gör nog samma som du och sparar det till fredag, det är ju faktiskt bara två dagar kvar nu.

 2. Miss Muffin skriver:

  Åh! Jag såg dem i affären när vi skulle ha fredagsmys här. Vi kör på samma uppdelning här. Men minus barn på fredagen. Hon tror att det bara delas ut sånt på lördagar. I alla fall så vågade jag inte riskera att vårt fredagsmys slutar i fiasko (= snackset är äckligt) så jag fegade ur och tog nån vanlig tråksmak. Men min kärlek till beanaise är så stor. Större än till livet nästan. Hoppas på rapport och recension av denna nya skapelse!

 3. Rebecca (admin) skriver:

  rapport utlovas härmed!

  Knepet hemma hos oss är att köpa varsin påse, Bobo tror allvarligt att fredagsmys = TVÅ påsar snacks. Men han äter ju inte mer än max 1/4 ur en förpackning ändå, oavsett mängd och mysfaktor. Han gillar i alla fall Pringles eller ostbollar bäst. Ostbollar för att de äter det i hans favoritfilm ”Alvin och gänget”.

Kommentera