Popjunkien

Pax för Bergmans överkast!

Bukowskis auktionerar ut Ingmar Bergmans prylar och jag VILL VILL VILL ha hans överkast. Jag letar efter ett liknande och de som dyker upp är oftast fult virkade, för små eller för dyra. Det skulle kröna vårt sjuttiotalsinspirerade sovrum så till den milda grad att mina knän skakar.

Blocket-priserna för sådana är jättehöga (vilket väl kanske är i sin ordning med tanke på att det är många timmars handarbete som ligger bakom). Hur mycket brukar priset på en Bukowskis-auktion gå upp?

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Pax för Bergmans överkast!

  1. Maija skriver:

    Synd att du inte är singel – jag har ett till en enkelsäng som du hade kunnat få köpa för en billig penning…

  2. Postkontoret 11 i skriver:

    Du kan säkert måttbeställa ett av min svärmor. Observera dock att det blir en viss leveranstid…

Kommentera