Popjunkien

Loppishelgen 2009

Grannhuset körde loppis i lördags och jag fyndade ett efterlängtat parkeringshus i plast till Bobo. Det är inget klassiskt från Fisher-Price (SOM jag letar efter ett sånt) men en duglig modern kopia. Kostnaden? Fem spänn! Lite ligga-på-vinden-dammigt men jag körde det i diskmaskinen och sen var det som nytt.

Sen drog jag ner på det där stora loppiset på hela Bondegatan och fyndade en grå mockajacka till mig själv. För tjugo kronor! Den är jätterockig!

(eller så är den tantig och så kommer jag skämmas när jag tittar på bilder från den här hösten. Den är i alla fall känd från radio, Daniel spanade tydligen om den i P4 i morse).

Vid ett av borden stod för övrigt Lykke Li med sina snygga hipsterkompisar. Älskar att världskändisar säljer saker på gatuloppis.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera