Popjunkien

Tylldrömmar

När jag var höggravid köpte jag en reblogrön tyllkjol på rea. Jag har aldrig använt den för den är för lång. Ibland har jag tänkt sy om den men det blir liksom aldrig av. Det är så svårt att sy i tyll.

I eftermiddag ska jag på bröllop och igår kom jag på att den perfekta outfiten är just den här kjolen fast kortare. Matchat med ett grönt ormskinnsbälte och en vit tajt topp. Vilken tur att min syproffsiga mamma tog kommandot och i detta nu syr om hela härligheten.

Själv coachar jag henne genom att göra Expressens kändistatueringstest som jag skrev om för ett tag sen.

Resultatet? 17 rätt av 18 möjliga.

Men jag är lite besviken på mig själv, jag visste inte att det där röda lilla streckklottret tillhör Christina Aguilera.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Tylldrömmar

  1. Aino skriver:

    Du var jätteläcker…

  2. Anna skriver:

    Bild tack! :)

Kommentera