Popjunkien

Big Brother 2003

Åh LJUVLIGHETEN att TV400 visar gamla Big Brother-säsonger. I fredags var det finalen av 2002 (när Ulrika vann) och igår gick Linda Rosing, Larssa och Mattias in i huset för att göra om säsong 2003.

Läser en ”vad gör de nu?”-artikel i Aftonbladet och gläder mig åt att samtliga verkar ha vuxit ifrån fenomenet. Nog för att jag saknar Big Brother som dagligt tv-knark men om de gamla deltagarna nu sex år senare skulle vara exakt likadana skulle det vara nästan ännu mer sorgligt än de nervösa innan-de-blev-kända-scenerna som visades igår.

Intressant att se att dokusåpastilen än idag är ett riktigt tidsdokument över det tidiga 2000-talets stil. ”Rolige” ”sköne” ”killen” Alex i 2002 hade två linnen, en väst och tre halsband på sig i finalen. Luggen nervöst nedkammad över pannan. Medfinalisten Jacob hade en tajt ärmlös t-shirt för att visa ”snygga kroppen”.

När 2003-deltagarna äntrade huset tror jag alla hade inomhusscarf och inomhusmössa. På benen armybyxor.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera