Popjunkien

Vila i frid och sådär men nu räcker det tycker jag

Får man säga att man är trött på Michael Jackson-låtar i offentlig miljö?

Provade jeans till tonerna av Billie Jean igår och kände mig lätt illamående.

Innan jag var klar började introt till Smooth Criminal och jag var tvungen att hasta ut ur affären.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Vila i frid och sådär men nu räcker det tycker jag

 1. Cissi (T:s mamma) skriver:

  Ja det får man! Åhléns, Hempan, Solo, gaaaah. Jag har fått Dirty Diana på hjärnan och det går inte att bli av med den ens med Musikministeriets knep ”Nine toFive”.

 2. Johan skriver:

  Instämmer, och jag är trött på alla Youtube-hyllningar också och på alla artister som närmast slentrianmässigt slänger in Michael Jackson-covers på sina konserter (såg t ex någon menlös Coldplay-version av Bilie Jean häromdagen).

 3. Hanna skriver:

  Och lite grand undrar man ju var alla dessa människor och artister var med sina hyllningar när han faktiskt levde och inte minst när han hade hela världen emot sig med pedo-anklagelser och annat. Det är lite enkla poäng att bli MJ-fan nu.

  Enough!

 4. Marcus skriver:

  Klart man får. Jag var less på allt som hade med MJ att göra dag 2 av rapporteringen. Flashdansandet undantaget.

 5. Aino skriver:

  Jatack…nu är det bra…

 6. Viktor skriver:

  Smutsigast av allt är alla bortglömda jackosyskon som passar på att promota sig själva och komma med konspirationsteorier. Inte för att de tror att de är sanna, men för att de tar sista chansen att spegla sig i de begåvade lillbrollans glans. Förresten – vad är det för familj som låter minstingen knarka ihjäl sig? Det är en fråga jag saknat i efterspelet.

Kommentera