Popjunkien

Trädgården flyttar

Oh vilken trevlig klubbnyhet! Trädgården lämnar tråkiga Kungsholmen och flyttar in under Skanstullsbron. Så nära att jag kan simma hem!

Deras hemsida är (som tidigare somrar) riktigt dåligt uppdaterad men det kommer väl info om vilka klubbar som är när. Jag blir givetvis sugen på Chapel Hill Crew.

Men här är de på Facebook förresten.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Trädgården flyttar

 1. Malin skriver:

  Gud vad kul! Det finns inget jag gillar bättre än ett ställe nästgårds liksom. Är för gammal (läs: lat) för att resa till Kungsholmen på kvällarna. Jag säger att vi tar en öl där nästa vecka! Är du på?

 2. Rebecca (admin) skriver:

  you betcha, kan alla dagar för jag har semeeester. rings!

 3. Men ridå kl. 1 på natten?

 4. Malin skriver:

  Totally! Jag kommer hem från Skåne på måndag kväll så efter det!

 5. annalin skriver:

  INTE tråkiga Kungsholmen!!!
  Det är klart att K-holm blir tråkigt om alla små pärlor som trädgården flyttar därifrån. När jag bodde vid fridhemsplan, pre-kids, hade jag promenera-trots-skoskav-avstånd dit och det var grejer det. Det var skönt med en uteklubb med liveband o dans till indiepop. det huserar en annan klubb där i sommar, men verkar vara helt annan musik.

Kommentera