Popjunkien

Thåström då?

Jo, det var väl okej för att vara på festival.

Låtlistan var tråkig men vissa versioner av låtarna helt fantastiska. Jag tyckte om ”Kärlek är för dom” med Anna Ternheim. En rätt lugn men maffig version av ”Alla vill till himlen”. ”Var är vargen” för sakens skull men undrar hur det känns att köra samma låtar i 30 år? Är man glad eller är det ett måste? Han ser glad ut. Och ung, stark och vacker. Han kramar Anna när hon kommer på sen. Pekar på folk i publiken och ler.

”Die Mauer” och såna där gamla tråkhits från Ebba-tiden får han gärna skippa för min skull men det skulle inte festivalpubliken gå med på så, okejrå.

Nedanstående video mest för skärpans skull, inte för ljudets. Som jag var inne på tidigare var det alldeles för mesigt ljud på stora scenen.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera