Popjunkien

Heel the world

Arvika på torsdag alltså. Självklart är den viktigaste frågan, i år som tidigare år, vilka kläder man ska ha på sig. Klackar är självskrivet, men vilka?

Ser att Jonna Bergh Wahlström gjorde Peace & Love i höglackade stövlar. Känns aningen varmt i hettan men vafan, jag är helt inne på hennes linje. Ska man göra festival ska man göra det in style.

*skamsköljer då jag tänker tillbaka på min första festival då jag gick omkring i mina sunkigaste kläder, typ målarkläder/stallkläder*

Soundtracket är Hannas ambitiösa Spotify-lista med ”alla” som spelar i år. Klicka och lyssna om du har Spotify.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Heel the world

 1. Hanna skriver:

  Hm. Med tanke på väderleksprognosen så tror jag att jag skippar både klackar och stövlar och kör sandaler och linnen. Lite rockigt sådär.

 2. Hanna skriver:

  Minns förra årets klädångest. I år, ingen blå tunika i silke, jädrar vad den var klistrad på kroppen efter danspass.

 3. Rebecca (admin) skriver:

  åh jag minns hur du förra året var världens gladaste (och svettigaste ;) lilla dansbrud som bara lyste av pepp. Fina grejer!

  delar av klädseln löst, köpte en massa paljettgrejer på rea, och en rockig kjol. Men skooorna? No idea.

 4. Aino skriver:

  Du…min tokhärliga svärdotter…Ha en härlig festival…

 5. Hanna skriver:

  Provade och packade (!) igår. Blir halvful med svarta (höga) converse, jeansshorts och diverse linnen. Om svalare; jeans och lilljacka ovanpå linne.

  Nu är du ju visserligen smalisen men tänk på att ha typ avklippta strumpbyxor under kjol om det finns minsta risk att låren stöter emot varandra när du rör dig.

  Superlängt.

 6. Rebecca (admin) skriver:

  snyggo! Älskar ditt lårtips, tack och lov har jag inte problem med det där (längre). Mitt motto blir i stället: minimala kjolar och svala lår!

Kommentera