Popjunkien

This is me, now

Jag gjorde också det där personlighetstestet som många gör nu. Är glad över den i mitt tycke träffande beskrivningen av min typ. Även om det där med att sätta andras välbefinnande framför mitt eget ibland får mig att gå av på mitten.

Men det där med passande karriärer. Jag ser mig ju som bra mycket mer kreativ än de yrken som föreslås, och skrattar rakt ut åt att jag skulle vara en bra hemmaman/hemmafru. Nog för att jag kan sy, sticka, baka och tvätta fönster (med diskmedel hörni, alltid diskmedel. Torka rent med tidningspapper). Men jag skulle ju klättra på väggarna av att inte få umgås. Sen är det roligt att tre av mina tidigare jobb finns med i listan (och det är inte hemkunskapslärare).

Din personlighetstyp:
Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till This is me, now

 1. Johan skriver:

  Tack för tipset! Tycker nog att det stämmer bra på mig också: http://se.41q.com/typ.41q?p=24682344

 2. Rutan skriver:

  Jag är blott en lekman, men mina passande karriärer är ju som små bitar ur min vardag; hobbypsykolog, internkomiker, uppfinnare (företrädelsevis provisoriska lösningar i hemmet), lagboksläsare och den kanske mest otippade stämmer faktiskt också när jag tänker efter – kreditrådgivare – blev för någon vecka sedan ombedd att investera 200.000 av en kompis pengar, eftersom han inte litade på banken.
  http://se.41q.com/typ.41q?p=14587262&n=Elin&e=ok

 3. Rebecca (admin) skriver:

  och känner jag dig rätt min vän lär du dessutom ha gjort honom till miljonär redan, du har ju talang för det mesta :)

Kommentera