Popjunkien

”Spin around, Ninjas”

Det här är nog den allra roligaste bokstavliga videon som gjorts hittills.

Här hittar du några andra.

(tipstack till Mats).

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till ”Spin around, Ninjas”

 1. Johnny skriver:

  Haha, den var bra. :-)
  Tack vare dig hittade jag flera så kallade ‘literal video versions’, bland annat låten Daydream believer, ur vilken jag klippte ut detta.

 2. Johanna skriver:

  Hahaha, men åååh, haha! Otroligt bra! Det var länge sedan jag botaniserade bland literal video versions på Tuben, kanske är dags att tillbringa lite quality time med detta snart igen.

 3. Mari skriver:

  Men puss på dig!!!
  Ps. Snart bättrar jag mig, ska bara skrapa upp mig själv från golvet först…

 4. [url=http://tapaslinkoping.se/Longchamp_JwXQt-nd.html]Sac Longhcamp Pas Cher[/url], Hello, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam responses? If so how do you protect against it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me insane so any assistance is very much appreciated.|

Kommentera