Popjunkien

Samma lika

Linda K tycker det är tråkigt att köpa samma plagg i olika färger. Själv satsar jag gärna på en vinnande häst och har ofta flera av samma plagg i olika färgställningar. Dock aldrig fler än två. Oftast handlar det om basplagg som t-shirts i olika former men ibland även klänningar och kjolar.

Som mina två senaste inköp, som jag helt oavsiktligt råkat matcha med stolarna på mitt nya jobb. Eftersom jag är som jag är genomförde jag givetvis en liten fotosession som bildbevis, trots att jag hade publik i form av kollegor. Tröjorna är från min hovleverantör och finns i ca sex färger.

Brukar ni köra likadana plagg i olika färger?

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Samma lika

 1. Hanna skriver:

  ”Hovleverantör”, älskar’t.

 2. Astrid skriver:

  Åh, jag ångrar att jag inte köpte just den där skitfina tröjan i mer än en färg när jag var i Stockholm senast. Jag köpte den ljusblåa varianten och har använt den skitmycket. Och ja, jag är ökänd bland mina vänner för att vilja köpa 17 olika färgställningar på allt jag tycker om. Trikåkjolarna har jag i samma modell i tre färger, och mest bas-t-shirts och sånt. Det är ju urpraktiskt!

 3. Anna skriver:

  Finaste Rebecca! Vi ska bo I Arsta nagra dagar i Juni :)

 4. Sandra skriver:

  Nä. Jag köper flera av samma färg i stället.
  Hittade ett par svart stretchjeans på Lindex i Simrishamn.
  Satt perfekt.
  Kom till Stockholm och fick panik. Köpte fyra par till.

  Hittade en svart tunika på Laredoute, very nice, very perfect.
  Köpte fyra till.

  Det ligger ju alltid nåt i tvätten liksom…

 5. Rebecca (admin) skriver:

  Sandra: haha! Förstår verkligen paniken och när jag tänker efter har jag gjort samma sak med minst en grej. En finfin scarf som såg lite bräcklig ut, köpte två så jag kunde turas om och slita på två.

  Anna: åh vad jag längtar. Var? När? Får vi vara med er hela tiden? ;)

 6. Linda K skriver:

  oj du är avancerad med matchande kudde! har du den med dig då? :D

  finfin, förresten!

 7. Rebecca (admin) skriver:

  jajemen. Jag tar alltid en möbel med mig in på Gina Tricot. ”Har ni något som matchar den här köksstolen?” ;)

Kommentera