Popjunkien

Från Interpol till Sia

1. Kvällens Vänner-avsnitt på Femman var det här. När Untitled med Interpol är en viktig ljudkuliss.

2. Vilket fick mig att gräva fram det här gamla inlägget om stämningsfulla låtar i tv-serier

3. Och vips satt jag och youtubade olika versioner av Sias ”Breathe me”. Även känd som den där låten i slutet av sista avsnittet av Six Feet Under. Och en av de vackraste låtar jag vet.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Från Interpol till Sia

 1. annan skriver:

  Å hjälp vad sugen man blir på att strunta i allt annat och bara maratonkolla Six Feet Under.

 2. Hanna skriver:

  Det är för såna här inlägg som gör att jag alltid kommer ha dig högst på min blogglista. Hade missat ditt andra inlägg på samma tema så nu sitter jag och smågråter till Youtubesnutten med Kim Carnes ”I’ll be here where the heart is”. Och avslutningsscenen i Six feet under på det. Ska nog stänga min kontorsdörr nu…

 3. Anna skriver:

  Åh, satt just och berättade på en middag om att jag aldrig har gråtit så mycket till ett tv-progam som jag gjorde till sista avsnittet av Six feet under, kändes som jag förlorade min familj efter 3 veckors maratonkollande. Fin låt.

 4. Rebecca (admin) skriver:

  Hanna: om du visste vad GLAD jag blir när du säger så. Ska försöka blogga lite mer ”såna här inlägg” :)

  Annan och Anna: chockavslöjande: jag har bara sett typ tre avsnitt av SFU. De två första och det allra sista. Knasigt.

Kommentera