Popjunkien

Så blev jag en Twilight-junkie

Jag har (också, slutligen) gjort en liten Twilight-resa de senaste veckorna men det var nog inte förrän jag såg filmen som jag verkligen blev måste-läsa-varje-sekund-besatt. Och då är ploten inte ens särskilt bra.

Ska bara läsa klart fyran så ska jag återkomma och berätta för er om min den vampyrmania jag är inne i. Från skeptiskt likgiltig, via förbannad, till måttligt intresserad, lätt besatt och nu så här på slutet mest jahahig.

För jag kommer ju aldrig kunna förneka att jag läst flera tusen sidor vampyrhistorier på bara några dagar.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Så blev jag en Twilight-junkie

 1. Bondhustrun skriver:

  Jag läser fyran nu, och jag tycker heller inte att det är så himla himla bra, eller jag gillar historien men tycker inte att det direkt är välskrivet, men fängslande på något vis. Och väldigt präktigt… Jag skulle för övrigt välja Jacob framför Edward vilken dag som helst!

 2. Therese skriver:

  Jag läste alla fyra när jag låg hemma med vattkoppor. Vid 18 års ålder. Tack gud!

  Men hur eller hur så tycker jag böckerna är ganska bra (sen har jag och vampyrer alltid kommit väldigt bra överens, ehum) fast ibland känns hela historien lite för präktig och fylld med moralkakor. Särskilt i fyran, där märker man tydligt att författaren är rätt hårt kristen. Och så blir jag lite trött på att Edward är så perfekt hela tiden. Men jag grinade ändå litegrann i tvåan.

  Jag tycker man märkte att filmen var regisserad av Hardwicke som också regisserat Tretton. Det blev liksom inte Disney utav allting, vilket var bra.

 3. Rebecca (admin) skriver:

  ooooh, intressant. Jag är helt anti Jacob faktiskt, nästan så jag inte tål honom. Och först när jag såg filmen förstod jag Bellas besatthet av Edward, tycker böckerna missar mycket av VARFÖRet.

  Jag har inte sett Tretton – måste genast åtgärdas!

 4. Therese skriver:

  Nä jag är också Team Edward faktiskt. Hahaha. Tycker avsnitten om Jacob är de tråkigaste.
  Ute på nätet finns första delen av femte boken, den som är skriven ur Edwards perspektiv och den gillar jag. Men den får man nog vänta på iom att den är lagd på is just p.g.a. att någon lagt ut den.

  Ja, se den! Med Nikki Reed och Evan Rachel Wood. Det är verkligen inte samma plot i Twilight och Tretton, men stilen känns verkligen igen. Tycker jag iaf.

Kommentera