Popjunkien

Melodifestivalen #5 Emilia

Vi inleder detta bidrag med att skratta åt Shirley Clamps ”en pizza, ska ätas”. Sen är vi lite upprörda över placeringen av paljetterna på Medes klänning. Jag som bara sitter och skriver har inte riktigt förstått vad som är fel men det har med framsidesfläckar att göra.

Vi konstaterar att guld är inne i år. Jenny kanske gifter sig i honungsguld/guldlamé. Reblo inflikar här att det är så sjukt fint med heltäckande svarta ben + fötter till allt det där guldet.

Först är vi skeptiska och när refrängen sen kommer blir alla glada. Jessica nynnar genast med = det är en hit!

Jessica påstår nu att Emilia sprikar med benen. Vi andra förstår inte vad det betyder. Är det värmländska för att vresa? Fläka? Skreva? Vild diskussion som slutar med att vi youtubar den här gamla klassikern.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera