Popjunkien

Hot Lady 69

Min vän berättade att hon brukar bli bluetooth-spammad. Dvs om hon har blåtanden påslagen så händer det ibland att någon random-kille skickar porrbilder till hennes mobiltelefon. Kanske för att telefonen heter som hon: ett vanligt tjejnamn. Det här har aldrig hänt mig och vi kom på att en av anledningarna kan vara att 1) jag har aldrig har Bluetooth påslagen förutom när jag använder den och 2) min telefon heter Nokia nånting, inget läckert tjejnamn.

Så jag bestämde mig för att göra ett test. Jag slog på blåtanden och döpte om min mobiltelefon till Hot Lady 69. Ska det vara så ska det vara tänkte jag.

Bara det att jag råkade glömma bort det. Nyss skulle jag skicka några bilder från mobilen till datorn och höll på att få slag. ”Hot Lady 69?! Vad är det för freak som försöker kontakta min dator?!”.

(Behöver jag säga att testet inte gav ett enda spam? Nu döper jag om telefonen)

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Hot Lady 69

  1. Carolinefin skriver:

    Min heter BigTool4U, efter ett online-namn i ett SATC-avsnitt.

  2. hahaha! reb, I love it. jag ska testa jag med (:

Kommentera