Popjunkien

Mandy och Ryan ska gifta sig!

Konstigt det där med engagemanget för vissa kändisar och det totala ointresset inför andra. Läser i Aftonbladet att Mandy Moore och Ryan Adams återförenats och nu dessutom ska gifta sig. Och blir så glad att jag faktiskt fånler framför datorn.

Precis vad vi som grät över dem i somras behöver.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Mandy och Ryan ska gifta sig!

  1. Astrid skriver:

    Haha, såg du min facebookstatus när jag sett? DOG. De galnaste fansen (som jag självklart smygföljer på deras hysteriska forum, och nä, jag utgör sjukt nog inte ett sådant) tror dessutom att hon är gravid. De gissade rätt på att de skulle förlova sig när de började hänga tillsammans på Ryans Australien/Nya Zeeland-turné och bilder började komma upp på både hennes blogg och Ryans. För att gotta dig, kolla hennes fina bilder på deras häng:
    http://www.mandymoore.com/blog.htm

  2. Astrid skriver:

    OCH! Du som gillade att hon är Bug, på hennes nya skiva Amanda Leigh (som verkar fin från de låtar jag hört) finns en låt som heter Bug, och en som jag tror Ryan har skrivit med henne.

Kommentera